CultureSpace Статии История, Култура, Изкуство, Мистика

ЮЛИАН КОСТОВ ЩЕ ПРАЗНУВА РОЖДЕН ДЕН НА "ЛЮБОВТА Е ЛУДОСТ" С ДВЕ ПРЕМИЕРИ!

08/16/18 / ИЗКУСТВО
Той живее от 8 години във Великобритания и снима там. За филма „Син на друга майка“, Юлиан се явява на кастинг със стотици кандидати и, в крайна сметка е избран за главната роля.

На рождения си ден, 25 август, един от най- успешните ни актьори зад граница, Юлиан Костов ще представи филма „Син на друга майка“ (Another Mother’s Son ) във Варна по време на фестивала „Любовта е лудост“.

Юлиан е варненец, който живее от 8 години във Великобритания и снима там. За филма „Син на друга майка“, Юлиан се явява на кастинг със стотици кандидати и, в крайна сметка е избран за главната роля. След като я печели, отслабва с десет килограма и задържа теглото си до края на снимките.

Биографичната драма представя историята на Луиза Гулд, която се развива по време на Втората световна война, в окупирания от нацистите остров Джърси. Лу приема един избягал руски военнопленник /Юлиан Костов/ и го крие по време на войната.

Освен „Син на друга майка“, още един премиерен проект на Костов ще бъде прожектиран на 26-тото издание на фестивала. В късометражния шпионски екшън трилър „Разговорът“, Юлиан играе Сам Куентин – отлъчен американски шпионин, считан за мъртъв, който се среща с Агенцията, за да поиска да бъде оставен на мира. Срещата се случва на неутрална земя – в Барселона, където Куентин бързо разбира, че е бил изкупителна жертва на собствените си хора, в една игра, от която се излиза само по един начин.

В трилъра, Костов сам прави всичките бойни сцени и каскади, включително скок от 4,5 метра.

Филмът „Разговорът“ е в официална селекция на 8 фестивала в Европа и Калифорния, където Юлиан е номиниран за най-добър актьор в LA Live Film Fest и Independent Shorts Awards също в Ел Ей.

Екшън трилърът е с оригинална музика от друг българин – успешният композитор зад граница Марио Григоров, който прави музиката и на „Син на друга майка“, откъдето двамата се познават. 
Начало / За нас / Статии / Видео / Контакти 2024, Всички права запазени.