CultureSpace Статии История, Култура, Изкуство, Мистика

Антони Дончев смесва джаз и класика на „Варненско лято“

08/10/18 / КУЛТУРА
Модулът „На границата с класиката“ ще продължи "С песните на Вили", концерт с композиции на Вили Казасян, които ще бъдат изпълнени от дъщеря му Хилда и Васил Петров, в компанията на Христо Йоцов, Живко Петров и Димитър Карамфилов.

Антони Дончев се връща на фестивала „Варненско лято“ 2018 с премиера на 10-ти август в Английския двор на Археологическия музей от 21.00 ч. Музикантът ще разкрие и таланта си на композитор в рамките на фестивалния модул „На границата с класиката“. Премиерата на Кончерто гросо за джаз квинтет и струнен оркестър продължава дългогодишната традиция Международният музикален фестивал „Варненско лято“ да продуцира оригинална българска творба. Билети за участието на Антони Дончев може да купите онлайн тук.
Модулът „На границата с класиката“ ще продължи "С песните на Вили", концерт с композиции на Вили Казасян, които ще бъдат изпълнени от дъщеря му Хилда и Васил Петров, в компанията на Христо Йоцов, Живко Петров и Димитър Карамфилов. Музикантите и оркестърът на Варненската филхармония ще бъдат дирижирани от Борислав Йоцов. Спектакълът под звездите на Летния театър ще е на 13-ти август от 21.00 ч. Билети онлайн за „С песните на Вили“ могат да бъдат закупени тук. 
Начало / За нас / Статии / Видео / Контакти 2024, Всички права запазени.