CultureSpace Статии История, Култура, Изкуство, Мистика

Дайджест на новата лудост

04/09/21 / КУЛТУРА
Джендърската идеология вече е джендър практика - законодателно

Александър ДУБРОВСКИ

УВОД НА ПРЕВОДАЧА
Наскоро след изборите у нас една социоложка тържествено изчурулика, че се радва много, загдето ВМРО не влизат в новия парламент, защото те били против гейовете и лезбийките. „А аз мисля, че е по-добре да се обичаме, а не да се мразим“ – заключи госпожата. Тя явно не е чела Ботйов („силно да любя И МРАЗЯ…“). Но е поглъщала с упоение всички джендърни „проекти“ и очевидно харесва вкуса им…
Навремето, когато изучавахме „марксистко-ленинска философия“, обичах един забравен вече термин: „абстрактен хуманизъм“. Сега той е заменен от новопръкнали се синоними: „толерантност“, хомофилия“, „позитивно мислене“. Дайте всички да се обичаме. Ако пред нас изскочи някой нов Нерон, Чикатило, Дамър, Хитлер, Сталин, Менгеле – и него ще „е по-добре да обичаме, вместо да мразим“…. А защо да не разрушим институцията на семейството, да приемем Истанбулската конвенция и да заделим поне 20% за транссексуали в държавната администрация (и поне 10% за малограмотни роми).
Дори алтруизмът трябва да има синори. Защото, както е казал Пиер Буаст, „Прекалената добродетел се превръща в своята противоположност“. А когато е наложена, се превръща в робство.
Ако не вярвате, вижте по-долу накъде се свлича светът.

1. АВСТРАЛИЯ, ВИКТОРИЯ
Приет е закон, забраняващ всички видове помощ (консултативна, психологическа, религиозна) на хора, които не са взели решение относно сексуалната си ориентация. От сега нататък всички опити да се помогне за определяне на половата идентичност, дори ако самият човек поиска помощ, се признават за незаконни и се наказват с глоба до 200 000 долара или затвор до 10 години.
Архиепископията в Сидни,‘чрез директорката по връзки с обществеността Моника Дюмит, отбелязва в своята колона: „Родителите, чийто петгодишен син настоява, че е момиче, няма да могат да потърсят помощ – медицинска, психологическа, поведенческа, духовна, социална или друга – да помогнат на сина си да разбере и приеме, че е момче…
Християнските тийнейджъри, които се ангажират да поддържат сексуална невинност за брак, няма да имат право да се събират, за да се подкрепят взаимно и да останат верни на своята целомъдрие…
Мъж, изкушен да изневери на жена си, не може да отиде при свещеника и да поиска съвет как да остане верен на брачните си обети, без да рискува свещеникът да бъде наказан…“.

2. САЩ, ХАРВАРДСКИ УНИВЕРСИТЕТ
Във връзка с нарастващите оплаквания на бременни, които обикновено се наричат жени, университетът в своя акаунт в Twitter, като предполага, че не всички раждащи се смята за жени, те могат да бъдат идентифицирани просто като „раждащи“.
След възмутените потребители на социалните медиуми университетът продължи новаторското си мислене, като публикува следния туит:
„Участниците в уебинара използваха термина „раждане“, който може да бъде отнесен и към до онези, които се идентифицират като трансджендъри, тъй като не всички раждащи се идентифицират като „жени“ или „момичета“. Ние разбираме реакцията на тази терминология и по никакъв начин не искахме тя да зачеркнем или дехуманизираме тези, които се смятат за жени.“ Освен това експертната група на тема„ Майчиното правосъдие отвъд Атлантическия океан: расово равенство, равенство на майчинството в САЩ и Обединеното кралство“, публикувана на уебсайта на Харвард, също отдавна нарече жените „хора, които раждат деца“.
Забележка: Харвард, който се нарежда на първо място в класацията за най-добрите образователни институции в Съединените щати, наскоро популяризира твърдението, че 2 + 2 = 5, според US News and World Report.

3. ФРАНЦИЯ, ПАРИЖ
Увлечени от проблема с жените, в Париж не забелязаха как неочаквано са надхвърлили плана за дела жени в екипа си. През декември 2020 г. кметството беше глобено с 90 000 евро за назначаване на твърде много жени на ръководни длъжности – решение, което кметът на града Анна Идалго, която ръководи кметството от 2014 г., нарече „абсурдно“.
Глобата е наложена от Министерството на държавната администрация в страната за нарушаване на "Закона Саувадет.
Една от целите на този закон, влязъл в сила през 2013 г., беше да се гарантира, че повече жени се издигат на ръководни длъжности в публичния сектор, определяйки летвата на 60%.
През 2018 г. обаче на ръководни длъжности в кметството на Париж бяха назначени 11 жени, което е с 69% от общия брой, в който се вписват само петима мъже.
Кметицата на Париж: „Тази глоба… е несправедлива, безотговорна и опасна. Трябва да насърчаваме жените с решителност и енергия, тъй като разликата все още е много голяма в световен мащаб и във Франция. Така че да, за да постигнете паритет един ден, трябва да ускорите темпото и да се уверите, че в номинациите има повече жени, отколкото мъже“.
Министърът на държавната администрация Амели дьо Моншалин подчерта, че правителството отмени тази конкретна разпоредба на Закона за Саувадет през 2019 г., който обаче не освобождава кметството от глобата, наложена за действия, извършени през 2018 г. Тя отбеляза: „Бизнесът на жените заслужава най-доброто! Искам с глобата, платена от Париж за 2018 г., да бъдат финансирани конкретни действия за насърчаване на жените на държавни постове“.

4. САЩ
Байдън, който вече е известен с това, че е назначил транссексуална личност за заместник на здравния министър, все още дори не е започнал да изпълнява предизборните си обещания. Ето подборка на някои от тях:
„… Подкрепям транссексуалната идентичност и активизъм за деца под 8-годишна възраст. Предлагам да принудя училища, приюти за бездомни и други институции да допускат биологични момчета в тоалетните на биологичните момичета, съблекалните, други помещения и спортове…
… Има неща, които не можете да направите по заповед на президента, ако той не е диктатор. Просто ще променя закони, които съдържат разпоредби, които дискриминират трансджендърите…
Знаете ли, реших, че искам да бъда транс. Това е, което бих искал да стана, това би улеснило живота ми много“.

5. САЩ, КАЛИФОРНИЯ
Губернаторът Гавин Нюсъм подписа закон, който дава на съдиите повече свобода при вземането на решение дали да включат възрастни, които извършват содомия с непълнолетни, в Калифорнийския регистър за сексуални престъпници.
Поддръжниците на законопроекта заявиха, че основната му цел е да се прекрати дискриминацията срещу възрастни ЛГБТ, които правят орален и анален секс с непълнолетни, ако хлапетата доброволно са се съгласили на сексуална активност.
Законодателството предвижда, че подрастващите под 14-годишна възраст може да дават пълно съгласие за секс от всякакъв вид с всеки възрастен, независимо от сексуалната ориентация.

6. ИСПАНИЯ
В момента испанските военни провеждат операциите си в НАТО с „съветник по пола“ (жена), за да „интегрират джендърна перспектива“ в своите мисии. Те твърдят, че това е „критично“ за техните военни операции.
Корпус за бързо разполагане на НАТО в Испания: „Основната работа на нашия съветник по въпросите на пола е да предоставя съвети за това как да интегрира перспективата за пола в операции и мисии. Това разбиране е от решаващо значение за текущите военни операции“.
Само испанците ли са „мръднали“ психически? Оказа се, че не…

7. НАТО
Генералният секретар Йенс Столтенберг приветства съветниците по въпросите на пола в щаба на НАТО в Брюксел на събитие миналата година, на 2 март. Г-н Столтенберг им благодари за тяхната важна работа „за подобряване на ефективността на НАТО и повишаване на сигурността и стабилността, където и да действаме“. Съветниците по въпросите на пола на НАТО са военен или цивилен персонал, назначен за командвания, операции и мисии на НАТО.

И след това те имат наглостта да си намигат, когато произнасят, че ние сме европейска цивилизация! Но къде да отидем, с чепиците си от лико и с одряманите си идеи за това кое е добро и кое лошо…
Да, наскоро всички те имаха страхотен празник: 31 март – Международен ден за видимостта на трансджендърите. Празнува се от 2009 г.

КОМЕНТАР НА ПСИХОЛОГ
Западната пропаганда в духа, че всеки трябва да бъде добър, може скоро да доведе до опити за легализиране на скотоложството и педофилията. Психологът Мариана Абравитова сподели това мнение в интервю за ФАН. Според експерта политиката на неутрално полово родителство и насърчаването на еднополовите връзки ще се превърне в отправна точка за много по-сериозни промени по света. „Това, което се случва сега, е само началото. Зоофилията и педофилията скоро ще бъдат популяризирани като норма. Сигурна съм, че всичко ще стигне дотам“, каза специалистката. Мариана Абравитова даде конкретен пример за това как нещата, които преди се смятаха за немислими, може постепенно да проникнат във всекидневието. „В Холандия вече има заведения за зоофили. Ако те съществуват там, то това е в рамките на закона. Виждате какъв вид активна пропаганда върви по темата, че всеки трябва да е добър. Мисля, че перверзниците чакат легализация. Ще има хора, които ще бъдат готови да участват в това като втора страна. Ако има жертва на изнасилвача, която сама го иска, тогава това вече може да бъде представено като основа за легализация“, обясни психоложката. В заключение тя отбеляза катастрофалните последици от подобни инициативи.
„Трябва да разберете, че при зоофилите и педофилите не става дум за някакъв участък в мозъка, където те не са като всички останали, но иначе са си най-прекрасни хора. Това е извращение – от-до! Ако такива хора бъдат извадени на повърхността и признати за нормални, те ще започнат да навлизат във властовите структури. Обществото ще бъде управлявано от перверзници, включително духовни. Можем да кажем, че тогава дяволът ще управлява света “, заключи психоложката.
Увод и превод от руски: Георги ВЕНИН
 
Начало / За нас / Статии / Видео / Контакти 2024, Всички права запазени.