CultureSpace Статии История, Култура, Изкуство, Мистика

Музикален маратон за празничната седмица на Варна

08/08/18 / ИЗКУСТВО
Навръх празника на Варна - 15-ти август, концертът в свободната зона на пристанището ще представи музикалното поп дуо „Моранди“ от Румъния

Три концерта с различен стил музика за празничната седмица на Варна ще съберат стотици фенове на свободната зона на пристанището и на южния плаж. Маратонът започва на 12-ти август с MTV Presents Varna Beach на плажа. Британска певица от албански произход Рита Опа, която стана популярна с песента си „Hot Right Now“, ще бъде една от звездите, които ще се качат на сцената. Публиката ще посрещне Years & Years, Redfoo, Rewire & Varski, както и Дара, Криско, Павел и Венци Венц, Тита и 4Magic. Билети и повече информация тук: https://www.mtvvarnabeach.com/tickets, http://www.eventim.bg/. Входовете за концерта ще бъдат отворени в 15 ч., а събитието ще приключи около 23,30 ч. Децата под 5 години могат да влязат на фестивала безплатно, когато са придружени от родител или настойник, притежаващ валиден билет. Децата под 14-годишна възраст трябва да бъдат придружавани от възрастен, а тези, които на възраст между 14 и 18 години трябва да носят подписана декларация от родител или настойник. Декларацията може да бъде намерена в сайта https://www.mtvvarnabeach.com.
Навръх празника на Варна - 15-ти август, концертът в свободната зона на пристанището ще представи музикалното поп дуо „Моранди“ от Румъния, Славин Славчев и групата Julian’s Laughter, Атанас Колев, Папи Ханс, Виктория Георгиева, 100 кила, Дийп зон прожект /Deep Zone Project/ и Орлин Павлов. Входът за концерта е свободен, а началото е в 21 ч. Около 23,20 ч. ще започнат празничните илюминации за Деня на Варна.
Музикалният маратон ще продължи на 17-ти, 18-ти и 19-ти август, когато започва фестивалът VARNA MEGA ROCK. За всички фенове на рок музиката, които са закупили двудневни билети за 18-ти и 19-ти август , ще има бонус – безплатен вход за Special Varna Rock Night на 17-ти август. През трите дни на фестивала ще звучат финландските легенди Nightwish, Глен Хюс, Apocalyptica, KAMELOT и българските групи БТР, Кросфайър, Кикимора , Бандида и Конкурент. Концертите ще започват около 17:30 часа и ще продължават до около 23 часа.
Начало / За нас / Статии / Видео / Контакти 2024, Всички права запазени.