CultureSpace Статии История, Култура, Изкуство, Мистика

Най-смешният наръчник по оцеляване с деца с продължение

01/08/20 / ИЗКУСТВО
"Да оцелееш като родител 2“ от Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова

Още 37 ужасно смешни, вълнуващи и поучителни истории, от които ще разберете, че не е чак толкова страшно!
Две години след успеха на „Да оцелееш като родител“ Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова – щурите глави от „Майко мила!“, са готови да ви изненадат с неговото достойно и още по-смешно продължение – „Да оцелееш като родител 2“!
Някои ще кажат – е какво има да му се оцелява, то нищо и никаква работа, къде-къде по-трудно е да оцелееш в джунглата или в снежна виелица в планината! И вие сте прави, но позволете на най-щурите родители в България да споделят с вас няколко примера от родителската джунгла.

Втората част на най-забавния наръчник по оцеляване с текстовете на Елисавета Белобрадова, Красимира Хаджииванова, Йоана Станчева, Оля Антонова, Аксиния Генчева, Илиян Любомиров, Александър Миланов, Ралица Попгеоргиева, Ангелин Балсамаджиев и Захари Карабашлиев ще ви направи част от обичайните тревоги и вълнения, през които предстоящите и настоящите родители преминават. Всичко това – преразказано по невероятно забавен начин.
От „Да оцелееш като родител 2“ ще разберете как се оцелява, когато си самотна майка на три деца. Как се преживява хроничната умора. Какво е да имаш „различно“ дете. И защо да чуеш, че си болна, понякога е най-хубавото нещо на света.
От него ще научите още:
• Как да разберем дали сме бременни, или не сме
• Кои са петте начина да кажем на мъжа, че ще става баща
• Как да идем на маскено парти, ако сме бременни
• Проблем ли е сексът по време на бременност
• Кои са недопустимите състояния за водене на дете на детска площадка
• Как да разговаряме с четиригодишно
• Бърз наръчник по средно образование
• Как да оцелеем по време на родителската среща – арена за излагации
И още много други.
Накрая няма да ни остане нищо друго, освен да си кажем, че каквото и да се случва, все пак важното е да сме здрави и да се грижим за себе си, за да може и другите около нас да са добре. Защото това е то да си родител – едно безкрайно приключение, в което има от всичко по малко – и смях, и тъга, и болка, и радост. Но всичко винаги си заслужава и не бихме го заменили за нищо на света.
Стискаме зъби и продължаваме напред!
ИЗДАТЕЛСТВО „СИЕЛА“
 
Начало / За нас / Статии / Видео / Контакти 2024, Всички права запазени.