CultureSpace Статии История, Култура, Изкуство, Мистика

Променете живота си!

04/18/19 / КУЛТУРА
На 21 Април 2019година от 10:00 до 14:00 часа в Зала 3 на хотел „Черно море” ще ви кажат и покажат как!

Тогава е интерактивният уъркшоп FIT Your Life. По време на събитието модераторите ще Ви покажат как можете да промените живота си, тялото си и начина си на мислене, за да се чувствате пълноценни и щастливи.
Всеки човек в определен период от своя живот изпитва желание да го трансформира, да промени начина си на мислене. В съвременния свят визията често обсебва възприятията ни. Но, според екипа на FIT Your Life, по-важно е да бъдеш в комфорт със себе си, да се чувстваш добре в тялото си, да се наслаждаваш на общуването с приятели и близки и да получаваш професионална удовлетвореност в работата си.
Васил Тепеделенев от 23 години работи в сферата на спорта и здравословния начин на живот, включително бойни изкуства, персонален фитнес тренинг и здравословно хранене. Неговата мисия е да въздейства върху мотивацията и трансформацията на хората.На FIT Your Life той ще предложи решения за справяне с липсата на движение - един от основните проблеми на съвремения човек. Участниците ще бъдат включени в активности, които преодоляват последниците от липсата на движение.
Таня Димитрова е персонален и групов инструктор от десет години. Практикува и преподава pole dance. Активно учи и работи в сферата на психологията. Тя ще представи темата за емоционалното хранене, която засяга все по-голяма аудитория. Знаете ли, че 75% от проблемите с наднорменото тегло са емоционални? На FIT Your Life тя щеВи покаже, как да разпознавате емоционалното хранене и как да му въздействате.
Албена Славова е лайф коуч, ментор и тренер с дългогодишен опит. Автор на статии, трансформационни игри и техники за личностна промяна.На FIT Your Life ще разиграе интересни и полезни методи за тестване на мотивацията за промяна и начини за нейното ускоряване.
Вашият живот е във Вашите ръце. Достатъчно е да го поискате. Ние ще Ви покажем как да го направите.
Информация за събитието: https://www.facebook.com/vasil.tepedelenev
 
Начало / За нас / Статии / Видео / Контакти 2024, Всички права запазени.