CultureSpace Статии История, Култура, Изкуство, Мистика

В началото бе... рисуването

05/22/19 / ИЗКУСТВО
НПО „Операция Плюшено Мече“ организира първата самостоятелна изложба на талантливата художничка от „Скритите таланти на България“.

„В началото бе рисуването…“ е първата самостоятелна изложба на един от участниците на „Скритите таланти на България“ – целогодишна менторска програма, която дава шанс за професионална реализация на даровити младежи в неравностойно положение. Изложбата показва пътя, изминат от художничката през последните две години в Програмата.

Благодарение на подкрепата от професионалистите в социалната услуга, където художничката е настанена, системната й работа с преподавателя по рисуване – Виолета Данева, отдадения й ментор – Людмила Крумова и с помощта на всички спонсори и екипа на НПО „Операция Плюшено Мече“ тя направи огромен скок в развитието си в сферата на изкуството и устремено преследва мечтите си.
От началото на Менторската програма „Скритите таланти на България“ през октомври 2017 до сега, общо 12 деца и младежи в неравностойно положение от 7 града, са посетили над 1000 часа частни уроци по: рисуване, английски, биология, български език, цигулка, народни танци, география, 3D анимация и дизайн, пеене, солфеж, кулинария, пиано и спортни дейности.
Заповядайте на откриването на изложбата в Арт галерия Ларго, която подкрепя таланта, като безвъзмездно дарява пространството за изложбата. Нека заедно да споделим резултатите от усилената работа и развитие на един от вече откритите таланти на България. Нека заедно разпространяваме добрите новини и даваме гласност на красивите примери около нас. Станете свидетел как когато дадеш крила на таланта, той полита към мечтите си.
А кой е талантът ще разберете на откриването на изложбата на 18 юни от 18.30 ч в Арта галерия Ларго – Варна.

 
Начало / За нас / Статии / Видео / Контакти 2024, Всички права запазени.