CultureSpace Статии История, Култура, Изкуство, Мистика

„Всичко за модата“ в „Кралската академия“ – влез подготвен в час!

09/13/18 / ИЗКУСТВО
Започнете учебната година с магия с новата книжка за оцветяване от хитовата поредица.

Училището може да бъде и интересно, особено когато преподавателите в него са Снежанка, Красавицата и Звяра или Спящата красавица.
Започнете учебната година със стил! В новата книжка от поредицата „Кралската академия“ („Regal Academy“) – „Всичко за модата” – Роуз и компания ще въведат всички в света на магията, за да овладеят различни видове заклинания до съвършенство и да се превърнат в отличници по… вълшебство и стил!
Научете всичко за модата и станете свой собствен моден дизайнер! Кой стил подхожда най-много на вашия? Какво да носите на училище? Роуз, Астория и Джой от Кралската академия ще ви помогнат да научите всичко, което трябва да знаете, за да изградите свой собствен уникален стил! Пълна с много съвети и още повече стикери, в новата книжка всяко момиче може да стане свой собствен моден дизайнер! Нужни са само малко флумастри и вълшебството на въображението.
Във „Всичко за модата“ героите от Кралската академия ще ви помогнат, за да блестите по-ярко от слънцето тази есен – а защо не и през цялата година!
Главозамайващото приключение из Страната на приказките на новото поколение приказни герои ще убеди всяко момиче, че вълшебства съществуват, а уроците могат да бъдат огромно забавление – особено !
Поредицата „Regal Academy“ вече се превърна в сензация в цяла Европа, преповтаряйки успеха на „Клуб Уинкс“, от същите създатели. Книжките със стикери изобилстват от игри, модни съвети, загадки и рисунки за оцветяване, подходящи за деца до 10 години, и се превръщат в ценен помощник в развиване на собствен стил и насърчаване на творческото мислене. А романите, посветени на Роуз и приятелите ѝ, ще направят всяко дете част от един вълнуващ и изпълнен с вълшебства живот, за какъвто често мечтаем!
Още от поредицата: „Училище за приказки“, „Голямата церемония“, „Модни съвети“, „Един ден с Роуз“, „Магически наръчник“, „Оцвети и залепи“.

 
Начало / За нас / Статии / Видео / Контакти 2024, Всички права запазени.