CultureSpace Статии История, Култура, Изкуство, Мистика

YouTube звездите Павел Колев и Ицака идват с дебютната си книга във Варна

10/04/18 / ИЗКУСТВО
Варненската премиера ще бъде на 7 октомври, неделя, в Grand Mall, турнето обхваща 5 български града и радва феновете с предизвикателства

Актуалните тийн уеб звезди Павел Колев и Ицака преминават на следващото ниво в общуването с многобройната си публика. Влогърите тръгват на национално турне с новия си продукт - този път това е книга. „Играчи: Книгата“ се обръща към първите си читатели по оригинален начин: „Моля, всички Играчи да се съберат на терена за важно съобщение: Павел Колев и Ицака идват с мегаяки забавления!“ Обещават ни да открием в книгата всякакви суперидеи за добро настроение.
В „Играчи: Книгата“ читателите ще влязат в една интерактивна история, чието развитие зависи от тях, с комикси, предложения за забавни игри с приятели, идеи за креативни проекти, спортни предизвикателства, повече информация за авторите и QR кодове, водещи към непоказвани досега видеа в канала им. Посланието е ясно: „И не забравяйте: животът е игра.“
„Не сме писатели, не се правим на такива и вероятно никога няма да бъдем. Tази книга e за хората, които ни гледат и подкрепят. Целта ни е да им покажем как и защо правим видеа в интернет, как е започнало всичко и как обединихме интересите си, за да създадем нещо общо“, споделят Павел и Ицака.
Издателите от Егмонт България имат специално предложение, ако поръчате от уебсайта на Егмонт - книгата ще бъде придружена от подарък: ексклузивен Game Pack. Повече за изданието: https://egmontbulgaria.com/p3405
Във Варна ще посрещнем хитовите влогъри в 12:00 в неделя, 7 октомври, в Grand Mall. Събитието се осъществява в партньорство с Orange Center.
Новини и актуални събития в търговския комплекс търсете във Фейсбук страницата на Grand Mall.

Кои са Павел и Ицака?

Павел Колев се занимава с видеообработка и създаване на дигитално съдържание от 2010 г. насам. През 2013 г. стартира своя YouTube канал и споделя, че оттогава това е не само негово хоби, но и професия и начин на живот. През следващите две години съдържанието в канала претърпява множество промени, докато през 2015 г. Павел не решава да изгради план за неговото развитие. Натрупва аудитория от 30 000 души за по-малко от шест месеца, а до края на годината каналът му се превръща в платформата за споделяне на видеосъдържание в YouTube с най-бърз растеж на публика и гледаемост у нас.

Христо Стефанов – Ицака е родом от Плевен, където завършва математическа гимназия. До ден-днешен твърди, че не разбира от математика. Продължава образованието си в НАТФИЗ, където завършва със специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър“ в класа на проф. д-р Ивайло Христов. Споделя, че това да се присъедини към Павел в създаването на онлайн съдържание е едно от най-добрите решения в живота му. Надява се занапред да успява да съчетава актьорството с видеото.

Павел и Христо се запознават през 2013 г. и стартират съвместната си дейност две години по-късно. Към настоящия момент са едни от най-популярните лица в YouTube у нас и могат да се похвалят с повече от 308 000 абонати и три милиона гледания месечно. Съдържанието, което създават, е разнородно и обхваща всичко - от влогове, пародии, скечове и предизвикателства до гейминг видео. Това им носи партньорства с едни от най-популярните брандове у нас, а през септември 2017 г. Павел и Ицака стават водещи на свое авторско телевизионно предаване. Влогърите имат зад гърба си два успешни музикални проекта. „Играчи: Книгата“ е тяхното дебютно издание. В социалните мрежи могат да бъдат открити лесно: 
Начало / За нас / Статии / Видео / Контакти 2024, Всички права запазени.