CultureSpace Статии История, Култура, Изкуство, Мистика

За Деня на музиката 1 октомври – промо билети за концерта на Ричард Клайдерман

09/30/18 / КУЛТУРА
С промо акцията организаторите празнуват Деня на музиката 1 октомври и 40-годишната бляскава сценична дейност на Принца на романтичното пиано.

Варна очаква на 1 декември най-популярния пианист на нашето време с голям концерт в Зала Конгресна на Двореца на културата и спорта. Ричард Клайдерман избра българския морски град за финална дестинация на своя двугодишен световен юбилеен тур, посветен на неговите 40 бляскави години на сцената.
За Световния ден на музиката 1 октомври организаторите на концерта от музикална агенция Елит Проджектс Мениджмънт правят специален жест към феновете. «За нас е удоволствие да посветим на Деня на музиката последната промо акция за концерта на Клайдерман във Варна – признава мениджърът Мария Кондова. - Идеята ни е да помогнем на почитателите да споделят най-нежния концерт на годината с приятелите си. Затова предлагаме 10 лв. отстъпка от цената на всеки билет в дните на акцията – от 28.09. до 1.10., ако закупите 4 или повече билета. Така за 4 билета ще спестите 40 лв. Това е знак и за 40-годишнината на сценичната дейност на Клайдерман, която ще имаме привилегията да празнуваме заедно с него на 1 декември в Двореца на културата и спорта.»
На 1 декември Принцът на романтичното пиано ще дойде във Варна с най-доброто от най-добрите си програми – тоталните хитове, които докосват сърцата на публиката по цял свят по неповторимо нежния начин, който е неговата запазена марка. Заедно с големия артист на сцената в Зала Конгресна ще бъдат музикантите от Оркестъра на Classic FM радио.
Ричард Клайдерман е един от съвременните музиканти, които промениха отношението към пианото със своя New Romantic стил. Той се събужда известен преди 40 години след изпълнението на „Балада за Аделин” и благодарение на своя талант, трудолюбие и творчески идеи успява десетилетия наред да се задържи на върха като най-популярния пианист на планетата. До момента има над 90 милиона продадени албума, сред които невероятните 267 златни и 70 платинени диска.
Билетите за концерта на Клайдерман във Варна са на редовни цени са от 35 до 85 лв.  
Начало / За нас / Статии / Видео / Контакти 2024, Всички права запазени.