CultureSpace Статии История, Култура, Изкуство, Мистика

За културата на храненето…

11/28/23 / ВАРНА
и готвенето…

culturespace.bg

Регионалната варненска библиотека „Пенчо Славейков“ ни кани на представяне на кулинарната книга „С аромат на уют“ от Анелия Ганчева и дава начало на празничната подготовка с тази премиера.
Анелия Ганчева е любител готвач. „С аромат на уют“ е новата кулинарна книга на младата авторка, която вярва, че здравословното е вкусно и често експериментира с различни рецепти.
Анелия Ганчева е хранителен терапевт към Nutritional Therapy Association и студент по хранителна терапия към Institute of Optimum Nutrition (ION). Платформата ѝ Healthylicious е място за здравословни рецепти, но и за разговори за живота, за баланса между храната и съзнанието и по важни теми като хранителните разстройства.
„С аромат на уют“ очаква ценителите на добрата храна и балансираната диета на 28 ноември от 18:00 ч. в отдел „Изкуство“ (ул. „Генерал Паренсов“ № 3).
Анелия Ганчева ще сподели повече за кулинарните си вдъхновения, търсенето на здравословни решения в храненето и нестихващия си интерес към човешкото тяло и правилното му функциониране. Специален гост ще бъде и редакторката на книгата Калина Михайлова.
„С аромат на уют“ включва 115 здравословни рецепти, както и полезни съвети и информация за хранителните продукти. Какви други кулинарни изкушения се крият между страниците на книгата, читателите ще научат днес. Но само ако са в уречения час на уреченото място.
Страница на събитието във Фейсбук: https://fb.me/e/1p3Z6ZKHq.


 
Начало / За нас / Статии / Видео / Контакти 2024, Всички права запазени.